fbpx

Hoe een Spa behandeling uw hond kan helpen ?

In de  natuur kennen dieren reeds vergelijkbare procedures. Ze rollen uit in het zand,klei of gras om de huid van overtollige vet te reinigen en de vacht van parasieten te zuiveren. De noodzaak van dergelijke acties is genetisch inherent aan hen. Een hond die echter in een appartement of een huis woont wordt de mogelijkheid ontnomen om voor zichzelf te zorgen. De vacht wordt droog en dof, de talgklieren werken niet goed en er ontstaan huidziekten. Dankzij Spa behandelingen kan uw hond echter de nodige verzorging krijgen.

Een Spa behandeling omvat het volgende: wassen, spa mask, wrapping, pealing, ozontherapie, hydromassage, verzadigen van de huid en vacht met mineralen en zouten.  

De belangrijkste voordelen van een Spa behandeling zijn reiniging, herstel, hydradatie, huidverjonging, verbetering van de bloedcirculatie en metabolisme, evenals reguleren van het Ph-balans van de huid, verhoging van de tonus en verbetering van het algemene wezijn van uw hond. 

Als uw hond last heeft van droge huid en vacht, klittens, schilfers(seborroe), schimmels, irritatie na een allergische reactie of als u uw hond gewoon wil verwennen en een boost geven dan is een Spa behandeling de ideale oplossing. 

De Spa behandelingen kunnen afzonderlijk of als extra geboekt worden bij een toilettage of ozontherapie. Gelieve ons te contacteren voor meer informatie omtrent de prijzen. 

Ozontherapie prijzen

U kan ervoor kiezen om uw hond te laten uitföhnen of uw hond kan handdoekdroog mee naar huis.
De ozontherapie kan afzonderlijk of als extra geboekt worden bij een toilettage. 

Ozonbad+hydromassage met handdoek: €15

Ozonbad+hydromassage+wassen+drogen: 

 -Kleine honden: €35

 -Middelgrote honden: €40

Duur: ~30 minuten

Aangewezen behandeling: 1x per week

Preventieve behandeling: 1x per 4-8 weken

*Ozontherapie is mogelijk voor kleine tot middelgrote honden (door de grootte van het bad)

  

Contacteer Ons